Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 1
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
65.00грн.

Колагенова оболонка калібр 47 мм кільцева (Fibran)

Модель: Колагенова оболонка калібр 47 мм кільцева (Fibran)
Відгуки: (0)
Є в наявності
65.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
50
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Колагенова оболонка калібр 47 мм кільцева (Fibran) - застосовується для всіх груп ковбас: варених, напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, сиров'ялених, шинок. Особлива структура кільцевої оболонки дозволяє при копченні ароматичних речовин диму проникати через стінку всередину продукту і зберігати аромат ковбасних виробів протягом терміну зберігання. Парогазопроникність сприяє інтенсифікації нагріву продукту та зниженню виробничих витрат на 3-4 % (за рахунок економії теплової та електричної енергії).

Властивості

- Стабільність калібру;

- бактеріальну чистоту;

- можливість автоматизувати процес набивання;

- міцність оболонки та висока фаршеємність.

Тип NF – для сирокопчених ковбас та ковбас, схильних до жирових набряків.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.

Оболонка не потребує спеціалізованої термообробки. Термообробка може проводитись за режимами підприємства. Єдине, що слід враховувати, що у стадії варіння температура має перевищувати 75С.

Виробництво Fibran Іспанія.

Характеристики товару:

• Калібр: 47 мм.

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 15 до 20 °C у герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур слід оболонку витримати протягом доби, при кімнатній температурі не розкриваючи упаковки.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,4-2,7 кг ковбасного фаршу.

 

оболочки
Калібр
50
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились