Суміш Приправ ГОСТ №1(Для варених ковбас) - застосовувалася і застосовується до цього дня в рецептурах варених ковбас – Теляча, Лікарська, Аматорська, Московська, Молочна. А також для м'ясних хлібів – Замовний, Аматорський. Призначена для виробництва ковбас вищого та першого ґатунку.
До складу входить: глюкоза, перець чорний, запашний перець, мускатний горіх.
Застосування:
Дозування – 0,25...0,35% до маси фаршу (2,5...3,5 г на 1 кг).
В упаковці 50 г суміші.
Характеристики:
1.Колір: від світло-сірого до темно-сірого з включеннями частинок мелених прянощів різних відтінків;
2.Запах: гострий, перцевий, властивий даному виду суміші;
3.Смак: пекучий, властивий компонентам, що входять до суміші;
4.Термін зберігання – 12 місяців при кімнатній температурі.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.