Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм(Фібран) - може використовуватися для виробництва всіх груп ковбас: варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених та шинок в оболонці.
Головною відмінною особливістю оболонок Фабіос, в порівнянні з аналогами, є високі властивості міцності, обумовлені більшою товщиною стінок оболонки, що значно знижує ймовірність утворення зморшок (що особливо важливо для виробництва сирокопчених ковбас), оптимальне поглинання диму і проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу . Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 °C.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм. Колір – Цибуля.
• Термін зберігання: 24 місяці при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2 -2,2 кг ковбасного фаршу.
• Виробництво «Fibran S.A.» (Іспанія).
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.