Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
45.00грн.

Колагенова оболонка для копчених та варено-копчених ковбас калібр 45мм(Fibran - Цибуля)

Модель: Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм(«Fibran S.A.» Цибуля)
Відгуки: (1)
Є в наявності
45.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм(Фібран) - може використовуватися для виробництва всіх груп ковбас: варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених та шинок в оболонці.

Головною відмінною особливістю оболонок Фабіос, в порівнянні з аналогами, є високі властивості міцності, обумовлені більшою товщиною стінок оболонки, що значно знижує ймовірність утворення зморшок (що особливо важливо для виробництва сирокопчених ковбас), оптимальне поглинання диму і проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу . Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 °C.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.

Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм. Колір – Цибуля.

• Термін зберігання: 24 місяці при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2 -2,2 кг ковбасного фаршу.

• Виробництво «Fibran S.A.» (Іспанія).

оболочки
Калібр
45
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Сашко Петрів
Сашко Петрів
16.02.2024
Моя оцінка:
Якісна щільна оболонка працювати з неї одне задоволення. Дякую працівникам магазину професіонали свого діла на всі мої питання відповили. Все до ковбас замовляю тільки у вас.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари