Стартові культури для сиров'ялених ковбас ПрестоСтарт - ця стартова культура найшвидша з усіх культур Могунції використовується для надійного та природного дозрівання при виготовленні сирокопчених та сиров'ялених ковбас.
До очевидних переваг даного препарату відносяться лактобактерії, що швидко діють, в особливо великій кількості, дуже швидке і значне зниження рівня pH протягом 24 годин, швидке утворення текстури, ущільнення і, таким чином, поліпшене сушіння, надійна і швидка ферментація.
Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, придушувати небажаний ріст мікрофлори, придушувати сировини. Фізичні зміни готового продукту виражаються у виході придатного виробництва напівфабрикатів м'яса: збільшення з 15–17 % до 40–43 %. Виходить, що дозрівання м'яса збільшується у багато разів.
Головною перевагою, що робить стартові культури швидкого дозрівання більш поширеними та затребуваними, є короткі терміни виготовлення сирокопчених ковбас протягом 12–16 діб.
Перед внесенням рекомендується залити теплою водою і дати настоятися протягом 5-7 хвилин. Потім рівномірно розташувати у фарші.
Дозування – 0,3 г на 1 кг фаршу.
В упаковці 30 гр. Даного обсягу вистачить на 100 кг фаршу.
Термін придатності: при температурі +4...+5С - 6 місяців, при температурі -18С - 24 місяці. Дія підвищених температур протягом 5-15 діб при транспортуванні або зберіганні не призводить до їх передчасної активації та втрати властивостей.
Виробництво: Могунція Швейцарія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.