(068) 365-365-3
(066) 999-851-1
 

график работы:
пн-пт 9-00 до 17-00

Search - Remove Shortcode
Каталог
Поиск - Категории
Поиск - Контакты
Поиск - Контент
Поиск - Ленты новостей
Поиск - Метки
Поиск - Комментарии

Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR)

Рейтинг:
Цена: 40.00 грн 40.00 грн
Срок поставки: В наличии
Количество: 

 

Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR) - використовується для виробництва сиров'ялених та сирокопчених ковбас, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас.

Основні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 0С.

Переваги оболонки

-забезпечує швидкий процес дозрівання,
-дозволяє отримати чудовий колір копчення,
-Обсихає рівномірно з фаршем,
-Витримує великий тиск при набиванні
Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-15 хв для оболонки в рулоні.

Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм. Тип FGR - оболонка, призначена для загального застосування при виробництві сиров'ялених та сирокопчених ковбасних виробів, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас;

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.

• Виробництво "Фабіос" Польща.

Сопутствующие товары

Отзывы

Михаил , 24.05.2019
Оболочка пришлась по душе. Cпасибо за совет. Да! она дороже чем белкозин. На мой взгляд, она оправдывает себя на все 100%.
Оставить отзыв

Отправка заказа. Пожалуйста, подождите ...

Подождите... Кладем товар в корзину

Спасибо за заказ! Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

Возникла проблема с отправкой заказа. Пожалуйста, попробуйте еще раз.

Пожалуйста, заполните все поля формы перед отправкой.

Минимальная сумма заказа - 0 руб.