(068) 365-365-3
(066) 999-851-1
 

график работы:
пн-пт 9-00 до 17-00

Search - Remove Shortcode
Каталог
Поиск - Категории
Поиск - Контакты
Поиск - Контент
Поиск - Ленты новостей
Поиск - Метки
Поиск - Комментарии

Полімерна оболонка для сиров'ялених та сирокопчених ковбас калібр 40мм (Айцел Преміум)

Рейтинг:
Цена: 33.00 грн 33.00 грн
Срок поставки: В наличии
Количество: 

 

Полімерна оболонка калібр 40мм (Айцел Преміум) - використовується для виробництва сиров'ялених та сирокопчених ковбас.

Оболонка «АйЦел» не вимоглива до дотримання спеціальних умов (вологість повітря 75% і температура +12°С), тому навіть любителі легко зможуть приготувати ковбаси в домашніх умовах, оскільки не кожен будинок має клімат камери або можливість організувати ідеальні умови для сиров'ялення. . Такі властивості забезпечують відсутність втрат при зберіганні та термообробці.

Оболонка «АйЦел» по праву вважається однією з найкращих оболонок у світі у своєму класі. Поєднує високу механічну міцність і проникність для вологи в процесі в'ялення. Ідеальна для в'ялених ковбас у домашніх умовах, тому що ковбаса в цій оболонці не «сідає на кірку», тобто. не утворюється на поверхні ковбасного батона «загартування» (гартування – це щільний шар пересохлого фаршу по краях батона, який перешкоджає видаленню вологи зсередини і призводить до шлюбу).

Основні переваги оболонки:

  • Проникна для диму - дає можливість проводити обсмажування та копчення, що надає виробам приємного традиційного смаку та аромату копчення, сприяє утворенню коагульованої білкової скоринки та глянсової поверхні продукту під оболонкою.
  • Висока механічна міцність – дозволяє працювати на напівавтоматичних та ручних кліпсаторах, забезпечуючи стабільність форм.
  • Висока еластичність – дозволяє наповнювати оболонку з переповненням 10-12 %.
  • Високі бар'єрні властивості – знижують окислювальні процеси, зберігають аромати спецій у готовому продукті.
  • Висока термостійкість - оболонка стійка не тільки до високої температури копчення (до 80С), але і до її тривалого впливу.
  • Мікробіологічна стійкість - полімери, що використовуються для виробництва оболонки АйЦел Преміум, інертні до впливу бактерій і пліснявих грибків.
  • Це позначається на покращенні гігієнічних характеристик як самої оболонки, так і готового виробу.

Застосування:

Перед набиванням оболонки АйЦЕЛ Преміум необхідно замочити у воді за кімнатної температури (20-22)°С протягом 1-3 хвилин. Після замочування оболонку слід використовувати протягом 30 хвилин.

Наповнення оболонки фаршем рекомендується проводити з переповненням 10-12%, за рахунок цього забезпечується гарний зовнішній вигляд готової продукції, збільшується фаршеємність, зменшується ризик бульйонно-жирових набряків.

ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки та вторинне замочування неприпустимі.

Термообробка: прогрів повинен починатися за температури 50 ÷ 55°С. У міру протікання циклу підсушування температура поступово підвищується до 60 65°С. На цій стадії відбувається коагуляція білків фаршу та утворення власної «протеїнової скоринки». Далі слідує стадія копчення при температурах порядку 70÷75°С. На цій стадії відбувається подальше зміцнення скоринки та її фарбування компонентами диму. Потім проводять варіння при вологості повітря 100% і температурі 75 80°С до кулінарної готовності продукту. Рекомендується після процесу варіння зробити невелике підсушування протягом 5÷10 хв при температурі 65°С.

Охолодження: після закінчення термообробки ковбаси в оболонці АйЦЕЛ Преміум необхідно негайно охолодити. Охолодження можна здійснювати під проточною водою чи під душем до температури у центрі батона 25÷35°С.

Охолодження холодним повітрям застосовувати не можна. Необхідно виключити вплив протягів на готову продукцію, оскільки це може призвести до утворення зморшок на поверхні виробу.

 

ВАЖЛИВО! Категорично забороняється витріскувати батони (проколювати оболонку). При штрикування оболонка лопається.

Для вашої зручності ви можете купити полімерну оболонку Айцел у різній фасовці - це 2 метри, 5 метрів, 10 метрів та гофру 38 метрів.

Характеристики товару:

• Калібр: 40 мм. У гофрі 38 метрів оболонки.

• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 15 до 25 °C у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 1-1,2 кг ковбасного фаршу.

Сопутствующие товары

Отзывы

Оставить отзыв

Отправка заказа. Пожалуйста, подождите ...

Подождите... Кладем товар в корзину

Спасибо за заказ! Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

Возникла проблема с отправкой заказа. Пожалуйста, попробуйте еще раз.

Пожалуйста, заполните все поля формы перед отправкой.

Минимальная сумма заказа - 0 руб.