(068) 365-365-3
(066) 999-851-1
 

график работы:
пн-пт 9-00 до 17-00

Search - Remove Shortcode
Каталог
Поиск - Категории
Поиск - Контакты
Поиск - Контент
Поиск - Ленты новостей
Поиск - Метки
Поиск - Комментарии

Стартові культури для сирокопчених, сиров'ялених м'ясних продуктів та стейків "SafePro® B-LC-20"

Рейтинг:
Цена: 155.00 грн 155.00 грн
Срок поставки: В наличии
Количество: 

Стартові культури для сирокопчених, сиров'ялених м'ясних продуктів та стейків "SafePro® B-LC-20" - м'ясна культура для ферментованих ковбас, але також може застосовуватися для інших м'ясних продуктів.
Культура має сильні антагоністичні властивості проти Listeria monocytogenes. Використовується для виробництва ферментованих при температурі нижче 26°C. Їх

B-LC-20 - рекомендується як додаткова культура для застосування поверх звичайних стартових культур у виробництві сиров'ялених і сирокопчених м'ясних продуктів, ферментовані при температурі нижче 26°C. За таких умов додавання B-LC-20 до звичайного рецепту забезпечуватиме ефективне зменшення зростання Listeria. При виробництві інших м'ясних продуктів культура може додаватися до м'ясної матриці або м'ясних продуктів шляхом змішування, упорскування (ін'єкції), перемішування, розпорошення на поверхню та інше.

Переваги цієї культури:

  • P. acidilactici утворює педіоцин, бактеріоцин з сильними антагоністичними властивостями, що пригнічують Listeria monocytogenes.
    підвищує якість продуктів;
    перешкоджає розвитку Listeria monocytogenes;
    не потребує зміни технологічного процесу;
    ефективна також у рецептурах із замінами м'ясної сировини.

 

Рекомендації щодо застосування
Додавання м'ясного фаршу: вміст пакетика необхідно додавати разом з іншими сухими інгредієнтами на початку процесу, наприклад під час подрібнення, куттерування або перемішування для забезпечення рівномірного розподілу.
Для інших м'ясних продуктів вміст пакетика додавати безпосередньо до міксеру, розсолу, розчину для розпилення та ін.

Характеристики:

Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.

Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Виробник Chr. Hansen, Данія.

УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Сопутствующие товары

Отзывы

Оставить отзыв

Отправка заказа. Пожалуйста, подождите ...

Подождите... Кладем товар в корзину

Спасибо за заказ! Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

Возникла проблема с отправкой заказа. Пожалуйста, попробуйте еще раз.

Пожалуйста, заполните все поля формы перед отправкой.

Минимальная сумма заказа - 0 руб.