Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
14.00грн.

Нітритна сіль Suprasel Nitrite 0,6% (Данія)

Модель: Нітритна сіль Suprasel Nitrite 0,6% (Данія)
Відгуки: (53)
Є в наявності
14.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Нітритна сіль – це харчова суміш кухонної солі з нітритом натрію. Являє собою дрібнокристалічний порошок, без запаху та з яскраво вираженим солоним смаком.

Застосовується для виробництва варених, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас та шинки. Для забезпечення оптимального консервуючого, що фарбує та ароматизує ефектів нітритну сіль додають у сировину якомога раніше. Основу становить чиста вакуумна сіль із вмістом NaCl хв. 99,8%, вільна від домішок важких металів, іонів, що знижують здатність м'яса. Нітрит натрію (NaNO2) становить 0,5-0,6%, внесеного за сучасною технологією. Також йдуть харчові добавки E535, проти стеження та формування брил. Нітритна сіль дозволяє пригнічувати зростання патогенних бактерій, запобігаючи появі в їжі токсинів ботулізму. У тому числі ми отримуємо активну антиокислювальну дію по відношенню до жирів, завдяки чому збільшується термін зберігання вашого виробу.

Нітритна сіль преміум класу Suprasel вироблена компанією AkzoNobel Salt Specialties (Данія) за запатентованою технологією. Це найчистіша за хімічними та мікробіологічними показниками сіль, що продаються сьогодні в Європі та Україні.

Досягається такий результат за рахунок глибокої очистки розсолів від іонів двовалентних металів кальцію, заліза, магнію, міді. Такий процес дозволяє отримати харчову вакуумну сіль високого ступеня очищення, відсутність нерозчинних речовин та стерильну чистоту. Унікальністю подальшого виробничого процесу є покриття кожного кристала натрію хлориду нітритом. Ця технологія забезпечує рівномірність розподілу нітриту незалежно від зовнішніх факторів, способів навантаження, транспортування, умов зберігання та використання. Однорідність нітритної суміші гарантується сучасними технологіями.

При дозріванні фаршу, у процесі кольороутворення та термообробки ковбас, масова частка нітриту натрію у готовому виробі зменшується. У кінцевому продукті вміст чистого нітриту натрію знижується до 5...10% від внесеної сирої фарш кількості нітритної солі. Майже весь нітрит натрію розкладається з утворенням нітрозопігментів, що надає рожевого кольору м'ясу.

Також нітритна сіль застосовується для обробки риби, вона допомагає зберегти свіжість і запобігти розвитку бактерій, гниття та окиснення. Вона також надає рибі приємного рожевого або червоного кольору.

Нітритна сіль – оптимальна та безпечна заміна харчової селітрі.

Норма внесення:

1. Для м'яса чи фаршу до 15-25 гр на 1 кг залежно від рецептури.

2. Для розсолів на 1 літр води від 85 гр до 100 гр.

Звертаємо вашу увагу, що упаковка з нашим фірмовим логотипом Пан Ковбаскін, в якій ви можете купити сіль нітритну Suprasel захищає продукт від впливу зовнішніх факторів. У нас є всі сертифікати якості. Світлозахисна фольгована алюмінієва упаковка з zip-замком і запайкою дозволяє захистити нітритну сіль і зберегти її властивості протягом тривалого терміну. Варто відзначити, що на повітрі та під дією сонячного світла нітрит натрію руйнується, а волога добре вбирається сіллю. Зрештою, нітритна сіль може втратити свої властивості.

Важливо дотримуватись рецептури та рекомендації професіоналів при використанні нітритної солі для ковбаси або інших м'ясних виробів, щоб забезпечити безпеку та якість продукту.

Термін зберігання – 36 місяців у сухому, прохолодному місці.

Виробництво Suprasel Данія.

В Пан Колбаскин Ви можете купити нітритну сіль для ковбаси, сарделек та сосисок яка відповідає усім європейським стандартам.


Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
52
1
0
0
0
Вероніка@
Вероніка@
03.09.2025
Моя оцінка:
Дякую вам. Ви супер класні і ковбасні. Вибирала, де купити нітритну сіль. Натрапила на вас. А потім почалось.. Вже купила мабуть все що у вас є. Вже 3 роки спілкування практично, як друзі..
Олеся Кордаш
Олеся Кордаш
03.09.2025
Моя оцінка:
Зрештою я знайшла свій інтернет магазин. Де можуть підказати, але і десь відмовити від моїх божевільних ідей. Спасибі, що ви такі справжні. Мені дуже приємно у вас замовляти товар.
Юля
Юля
01.09.2025
Моя оцінка:
Дякую вам за ваші поради при приготуванні ковбаси. Без вас би не змогла.
Віка
Віка
26.08.2025
Моя оцінка:
Дякую за швидку доставку. Якість упаковки та підхід до замолення для мене це головне. Бажаю вам продажів.
Сергій
Сергій
17.08.2025
Моя оцінка:
Гарна сіль. Все швидко відправляється. Для мене ви номер 1.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
10.01.2024
Кабаноси Азіатські
Кабаноси Азіатські
Ну що ж, поїхали, любі друзі.Сировина на 1 кг:1. Куряче філе – 700 гр;2. Яловичина м'якоть – 300 гр;Інгредієнти:1. Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські" -10 гр;2. Сіль нітритна - 10 гр;3. Сіль харчова - 10 гр;3. Соєвий соус - 65 мл;4. Цукор - 1.5 гр.Беремо м'ясо і прокручуємо його через м'ясорубку на маленьких ґратах, які у вас є. Додаємо суміш спецій для кабаносів, сіль нітритну та харчову, а також соєвий соус та цукор згідно рецепту. Після цього перемішуємо фарш. Даємо настоятися фаршу 3-4 години.Для формування кабаносів використовуються різні засоби: харчові плівки, кондитерський мішок, а також шприци, які є на нашому сайті два варіанти - Шприц ковбасний 0,3 кг, універсальний та Шприц ковбасний 0,4 кг, універсальний. Після чого поміщаємо наші ковбаски в духовку чи дегідратор. Температурний режим:1. 40 °C - 30 хв;2. 65 °C - 70 °C - 4 години;3. 40 °C - до повного висихання.Смачного!..