Дорогі друзі раді вам представити наш рецепт М'ясного рулету, який на наш погляд приверне вашу увагу і спонукає вас спробувати зробити щось подібне, а може і щось авторське. Рулет - це за великим рахунком ваша фантазія, тому додавати інгредієнти в тій чи іншій кількості на ваш розсуд і смак. Ну що ж поїхали........! Склад:-Філе куряче - 1 кг;-Яловичина (м'якоть) - 1 кг;-Нітритна сіль – 20 гр;-Сіл..
Пропонуємо до вашої уваги ознайомитися з таблицею фаршеємності ковбасних оболонок (у грамах). Ця таблиця узагальнена з усередненими значеннями для білкових, поліамідних і целюлозних оболонок. Ми сподіваємося, що вона буде корисною як для початківців, так і людей з великим досвідом ковбасного виробництва. Довжина батона Набивочный диаметр, мм 45 50 55 ..
Ну що ж, поїхали, любі друзі.Сировина на 1 кг:1. Куряче філе – 700 гр;2. Яловичина м'якоть – 300 гр;Інгредієнти:1. Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські" -10 гр;2. Сіль нітритна - 10 гр;3. Сіль харчова - 10 гр;3. Соєвий соус - 65 мл;4. Цукор - 1.5 гр.Беремо м'ясо і прокручуємо його через м'ясорубку на маленьких ґратах, які у вас є. Додаємо суміш спецій для кабаносів, сіль..
Склад:Сировина на 1кгяловичина в/с жилована - 300 гр;свинина напівжирна жилована – 430 гр;шпик свинячий хребтовий - 250 гр;яйця курячі – 20 гр;Добавки та спеціїнітритна сіль – 10 гр;кухонна сіль-14 гр;цукор пісок або глюкоза – 1 гр;перець чорний або білий мелений - 0,85 г;горіх мускатний або кардамон мелений - 0,55 г;кмин мелений - 0,1 гр;кмин зерно - для обсипання за бажанням;Замість цукру та окр..
Склад-900 гр біле м'ясо;-500 гр червоне м'ясо;-200 гр шкіра куряча;-Сіль нітритна 16 гр;-Сіль кухонна 16 гр;-перець чорний мелений 1ч.л;-перець запашний мелений 1/3 ч.л;-Мускатний горіх мелений 1.2 ч.л;-коріандр мелений 1/3 ч.л;-коньяк 50 мл;-колагенова оболонка 45 або 50-55 мм;..
Склад:На 1 кг шинки потрібно:-лопатка свиняча нежирна - 400 гр;-свиняча грудинка - 600 гр;- сіль нітритна 15гр;- сіль кухонна 15 гр;- вода 0,5 – 0,6 л;- перець чорний мелений 1/2 чайні ложки;-перець чорний подрібнений 1/2 чайні ложки;-часник 4-5 зубчиків;- цукор 1 гр;Підготовка фаршу. М'ясо режим шматками 4х4 см. Заливаємо водою і додаємо сіль кухонну та нітритну. Забираємо в холодильник із темпе..
Сировина:1. Свиняча лопатка – 70%2. Грудинка свиняча – 30%Значення PH – 5,6 – 5,8.Інгредієнти:1. Сіль нітритно-посолова 2,2% (2200 гр/100кг)2. Перець білий - 0,3% (300 гр/100кг)3. Дестроза – 0,5% (500 гр/100кг)4. Лактоза -1,5% (1500 гр/100кг)5. Натрій ізоаскорбінат (Е316) – 0,07% (70 гр/100кг)6. Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "BactoFlavor® Rosa" - 0,025% (25 г..
Склад:-свинина напівжирна 1 кг (30-35%)-шпіг -150 гр-сіль кухонна - 9 гр-сіль нітритна - 9 гр-суміш цукру Кристаллют -3 гр-перець чорний мелений - 1гр-мускатний горіх мелений - 1гр-коріандр - 1гр-Триполіфосват натрію - 2,5-3 гр-вода крижана 150-200 мл..
Смачна домашня ковбаса завжди апетитно, корисно і ситно. Найчастіше люди вважають, що зробити домашню ковбасу складне та непросте завдання. Але приготувати ковбасу простіше, ніж ви думаєте. Існує безліч рецептів виготовлення різних видів ковбас. Оболонка для ковбас, сардельок і сосисок теж представлені в нашій країні у великому асортименті, про новинки, специфікації та тенденції на ринку оболонок ..
Виходячи з наших спостережень і безпосередньо досвіду при покупці, а потім дегустування сиров'ялених ковбас - ми дійшли висновку, що зараз практично неможливо купити хорошу і смачну сиров'ялену ковбасу, хоча і є екземпляри гідні уваги (нехай не ображаються на нас серйозні великі компанії), але ціна на них зашкалює. Тому до вашої уваги пропонуємо рецепт смачної сиров'яленої ковбаси, приготовлену в ..
Немає нічого простішого, ніж приготувати копчену курку. У цьому рецепті ви в цьому переконаєтесь.Для приготування копченої курки нам потрібні такі інгредієнти:Курка - 3кгВода - 4лПоварена сіль – 440 грЛавровий лист - 4штЧорний перець горошок – 3 грЗапашний перець горошок - 15 штЧасник сушений – 1 ст.лГвоздика - 8 штКоріандр зерно - 1 ч.лМайоран – 1 ч.л..
Для приготування копченої скумбрії нам знадобляться такі інгредієнти.Розсіл на 1 літр води:Сіль кухонна - 120 грЦукор - 60 грЛавровий лист - 2 штЗапашний перець - 5 штПерець чорний горошок – 10 штГвоздика - 3 штРиба - 3 шт...
На об'єм 6 кг ковбаси потрібно:свинина жирна (ошийок) - 2800 грсвинина не жирна – 1200 грсало -1000 грфарш (не жирна свинина) – 1000 грсіль кухонна(за смаком) у нас 2,1 % від масичорний перець мелений 0,3% від масикоріандр 1ч.лЗерна гірчиці (попередньо запарити окропом на 20 хвилин)Спеції за смаком! Води 10% від маси м'яса. Оболонка свиняча або яловича приблизно 9 метрів діаметром 38-40 мм...
Рецепт Шинка домашня з перчиком.Отже дорогі друзі поїхали!Склад: з розрахунку на 1 кг-свинина напівжирна 400 гр (тазостегнова частина);-яловичина м'якоть 300 гр;-куряче м'ясо 300 гр (стейк);-нітритна сіль 10 гр;-поварення сіль 10 гр;-цукор 3 гр;-перець чорний мелений 1 гр;-суміш 4 перцю 1 гр;-часник гранульований 3 гр;-номіно-мікс (фосфат) 2,5 гр;-аскорбінова кислота 0,5 гр;-вода крижана 100 мл;- ..
Склад- телятина м'якоть - 1,5 кг- м'ясо індичове (стегно) - 1 кг- м'ясо індиче (філе) - 0,5 кг- сіль кухонна - 30 гр- сіль нітритна - 30 гр- суміш цукрів Кристалют - 9 гр-перець білий мелений - 3 гр- мускатний горіх мелений - 3 гр- номіна мікс поліфосват - 9 гр- вода крижана - 450 млПідготовка фаршу.М'ясо нарізаємо шматками, пропускаємо через м'ясорубку із сіткою 2-3 мм. Фарш добре перемішуємо. Ви..
За рецептом необхідно:1. один літр крові;2. свинячі череви;3. 300гр гречки сирої;4. 200мл молока;5. одна велика цибулина;6. 200гр сала;7.сіль, перець, спеції за смаком;8. одне яйце;..